StartVonk bij jou thuis

Deze week is mijn motto: ik ga ervoor.

Waarvoor? Alles. Voor de wilde plannen in mijn hoofd maar ook gewoon voor alles wat er op mijn to-do-lijstje staat. Deze week staat in het teken van niets uitstellen. Deze week geen ruimte voor twijfel, maar zeg ik ‘ja’ en ontdek ik wat het oplevert. Ik ga het gewoon doen.

Startvonk komt ook naar jou toe

Wat betekent dit voor jou? Ik kreeg de vraag of mijn ‘StartVonk‘* alleen in Amsterdam kan, of ook door het land heen. Daar antwoordde ik aanvankelijk ontwijkend op. Nee, alleen in Amsterdam hoor! En nu zeg ik: ja. Ik ga ervoor. Wil jij met mij kijken hoe je jouw werk, jouw passie zó kunt verwoorden dat het klopt? Zoek je naar precies die woorden die uitstralen wie jij bent? We kunnen in overleg op een plek afspreken van waaruit we wandelen en jouw essentie in kaart brengen.

Binnen dit dagdeel raken we de kern, ga jij diep voelen wat jou beweegt. Wat is jouw kracht, jouw unieke waarde, en hoe mag jouw geluid de wereld in? Samen zetten we jouw basis op papier. Dit vormt jouw brandstof waarmee jij je site of blog verder gaat uitbouwen.

Kijk je er al naar uit? Stuur me een berichtje. Welkom!

*Dit is StartVonk in het kort:

StartVonk: iets nieuws van Nachtzon!

Dit is voor jou, als je een liefdevol duwtje kan gebruiken om jouw woorden de wereld in te slingeren.
🔥 Ik geef je een StartVonk.🔥

Lees er meer over in Jouw startvonk

Zo werkt het in het kort:

Stap 1 🌿 Naar buiten!

We starten met een wandeling. Een ontmoeting waarbij we op jou focussen. We gaan naar buiten, zodat het gaat stromen. Wij in beweging = je gedachten in beweging.
Ik vraag, jij vertelt. Het hoeft nog nergens toe te leiden, maar het gáát echt ergens over. Schrijven komt later.

Stap 2 🧎🏽‍♀️Naar binnen

Met alles wat zonet in beweging is gebracht gaan we samen zitten. Ik zet op papier wat je allemaal verteld hebt. Dit kan van alles zijn, en hoeft totaal niet gericht te zijn op een product of resultaat. Het gaat erom, dat we jouw vonk te pakken hebben. We verzamelen zoveel mogelijk van jouw passie, jouw beweegredenen die passen bij jouw werk. Nadat we de associaties en ingevingen lukraak op papier hebben geknald, nemen we afscheid.

Stap 3 ✒️ Laten bezinken

Dit laatste stukje doe ik na afloop van onze meeting. Ik verwerk de losse kreten en gedachten die uit de wandeling en het samen zitten naar voren zijn gekomen.
Hierbij denk ik vooruit: welke zaken zijn echt waardevol en relevant voor jou om in je website te benoemen? Wat mag jouw klant écht niet missen over jou? Ik stuur je deze verzameling in de week na onze wandeling toe.

🙌🏽 En dan is het jouw beurt! 🎉

Jij mag nu je eigen tekst/website maken. Haar inrichten precies zoals het past bij jou. Jouw startvonk heb je. En de rest is aan jou.

🔥 Meer weten over jouw StartVonk?
Nu meteen regelen?
Neem contact met me op, via @nachtzon op insta, of stuur gezellig een mailtje.