Jouw Startvonk

Dit is voor jou, als je een liefdevol duwtje kan gebruiken om jouw tekst de wereld in te slingeren. De toffe dingen die Nachtzon voor je kan doen. Op eigenzinnige wijze.

‘Tekstadvies nodig?’

Juk, wat klinkt dat belegen. Hik jij al weken aan tegen het maken van je site? En wil je het echt graag zelf doen? Weet je wat het mooie is? Je kan het ook zelf! Ik geef je een Startvonk waarmee jij je visie, je missie, je dromen en je daden gaat voelen. We vangen ze in woorden die je zelf nog niet gevonden had. Met die woorden ga jij daarna zelf aan de slag. 

Je gaat een pure ervaring opdoen, van wie jij bent en waar je voor staat. Wat breng jij in dit leven? Waar gáát het allemaal over? Waarom is het werk dat jij doet echt relevant? Daarop stemmen we samen af. En daarop baseren we samen de tekst die past bij jouw site.

Ik adviseer jou daarin. Vervolgens mag jij bepalen hoe je het verder regelt. Met de Nachtzon Startvonk of met het Nachtzon Groot Licht. Ga je tjokvol inspiratie naar huis en knutsel je jouw teksten eigenhandig in elkaar? Vraag je nog even een paar uurtjes van mijn aandacht, zodat ik mijn licht kan laten schijnen op jouw woorden? Of vind je het juist heerlijk dat ik na de sessie verder ga met jouw zaak te verwoorden? Het kan allemaal. 

Hoe doen we dat?

Nachtzon – Pak je Startvonk

De Startvonk-sessie bestaat uit 3 delen van elk ongeveer 1 uur. De eerste twee delen doen we samen, het derde deel tover ik uit mijn hoed.

1 Naar buiten!

We starten met een wandeling. Een ontmoeting waarbij we op jou focussen. We gaan naar buiten, zodat het gaat stromen. Wij in beweging, je gedachten in beweging. Ik vraag, jij vertelt. Het hoeft nog nergens toe te leiden, maar het gáát echt ergens over. Schrijven komt later.

2 Naar binnen

Met alles wat zonet in beweging is gebracht gaan we samen zitten. We zetten op papier wat we allemaal gehoord hebben. Dit kan van alles zijn, en hoeft totaal niet gericht te zijn op een product of resultaat. Het gaat erom, dat we jouw vonk te pakken hebben. We verzamelen zoveel mogelijk van jouw passie, jouw beweegredenen die passen bij jouw werk. Nadat we de associaties en ingevingen lukraak op papier hebben geknald, nemen we afscheid.

3 Laten bezinken

Dit laatste stukje doe ik na afloop van onze meeting. Ik verwerk de losse kreten en gedachten die uit de wandeling en het samen zitten naar voren zijn gekomen. Hierbij denk ik vooruit: welke zaken zijn echt waardevol en relevant voor jou om in je website te benoemen? Wat mag jouw klant écht niet missen over jou? Ik stuur je deze verzameling Startvonk-woorden in de week na onze wandeling toe.

En dan is het jouw beurt!

Jij mag nu je eigen website maken. Haar inrichten precies zoals het past bij jou. Jouw startvonk heb je. En de rest is aan jou.

Nachtzon Groot Licht

Vind je het fijn om je hele tekst door mij aan te laten pakken? Dat kan. We maken samen een ontwerp voor jouw wensen: wat wil je op je homepage, welke informatie en inspiratie komt er nog meer op je site? 

Ik ga voor je schrijven, steeds in afstemming met jou. Klopt het als ik het zus of zo opschrijf, zijn dit de goeie woorden voor jou? Het is en blijft jouw verhaal, helemaal op jouw manier verteld. Alleen dan met iets extra’s. Zoals een van mijn klanten verwoordde: ‘Het is net of ik mezelf hoor, maar dan de coolste versie van mij.’

Zo komt alles wat jij de wereld te bieden hebt mooi in het licht te staan.

Kosten en tijd? 

Startvonk – Een startvonk kost € 250 (incl btw) en je kunt deze al op heel korte termijn inplannen met mij. Ook heel fijn: na onze live meeting verzorg ik ook supersnel jouw Startvonk-woorden.

Groot Licht – Het maken van alle teksten voor je website hangt af van het volume van de site. Je kunt uitgaan van kosten rond de € 1200 à € 1400. Ligt aan de hoeveelheid teksten en de intensiviteit van het maakproces. We laten jouw site organisch groeien: het is een prachtig maakproces dat we samen bouwen. Het kan snel gaan, maar het kan ook in kleine sprongetjes in de tijd ontstaan. Net wat jij nodig hebt.

Heb je al een startvonk met mij gedaan, en wil je daarna samen doorpakken, dan haal ik het bedrag van de Startvonk eraf als korting. Gezellig hè!

Lees meer over mijn werk en oh ja, het taboe op schrijfhulp vragen.