Jezelf laten zien zoals je echt bent

Hoe zou het zijn als we jou mochten zien, puur zoals jezelf? Met je gekkigheid, je eigenheid, je unieke niemand-doet-het-precies-zoals-jij.

Laat jij zien wie je van binnen bent?
Of toon je vooral jouw ‘zo hoort het’-kant?

Wees zoals jij echt bent

Ik denk dat de wereld op jou zit te wachten. En dan niet op een gepolijste versie van jezelf. Neehee! Op al je kleuren, inclusief je foutjes, en zeker op je ongelofelijke talent.
🔥Waar wacht je nog op?

Jouw cirkel van invloed

We kunnen ons onbetekenend voelen. Maar kijk eens goed. Jij hebt een cirkel van invloed. Zoals eenden het water om zich heen doen rimpelen. Zoals ze in elkaars cirkel overlap vinden. Ze raken elkaar, puur door zichzelf te zijn.
Zo geef jij ook rimpeling aan alles om jou heen.
Soms zit je voor je gevoel vast.
🍃‘Wat is mijn impact nou helemaal?’
🌱 ‘Hoe moet ik mezelf laten zien?’
Wil je de wereld laten zien wie jij bent, maar kun je wel een zetje in de goeie richting gebruiken om jouw echte geluid te laten horen?
Samen met mij kun je kijken naar jouw vonk, jouw geluid. Dat is je StartVonk. 🔥We zetten het om in woorden en voilà, je stroomt weer.
🧡

StartVonk: iets nieuws van Nachtzon!

Dit is voor jou, als je een liefdevol duwtje kan gebruiken om jouw woorden de wereld in te slingeren.
🔥 Ik geef je een StartVonk.🔥

Lees er meer over in Jouw startvonk

Zo werkt het in het kort:

Stap 1 🌿 Naar buiten!

We starten met een wandeling. Een ontmoeting waarbij we op jou focussen. We gaan naar buiten, zodat het gaat stromen. Wij in beweging = je gedachten in beweging.
Ik vraag, jij vertelt. Het hoeft nog nergens toe te leiden, maar het gáát echt ergens over. Schrijven komt later.

Stap 2 🧎🏽‍♀️Naar binnen

Met alles wat zonet in beweging is gebracht gaan we samen zitten. Ik zet op papier wat je allemaal verteld hebt. Dit kan van alles zijn, en hoeft totaal niet gericht te zijn op een product of resultaat. Het gaat erom, dat we jouw vonk te pakken hebben. We verzamelen zoveel mogelijk van jouw passie, jouw beweegredenen die passen bij jouw werk. Nadat we de associaties en ingevingen lukraak op papier hebben geknald, nemen we afscheid.

Stap 3 ✒️ Laten bezinken

Dit laatste stukje doe ik na afloop van onze meeting. Ik verwerk de losse kreten en gedachten die uit de wandeling en het samen zitten naar voren zijn gekomen.
Hierbij denk ik vooruit: welke zaken zijn echt waardevol en relevant voor jou om in je website te benoemen? Wat mag jouw klant écht niet missen over jou? Ik stuur je deze verzameling in de week na onze wandeling toe.

🙌🏽 En dan is het jouw beurt! 🎉

Jij mag nu je eigen tekst/website maken. Haar inrichten precies zoals het past bij jou. Jouw startvonk heb je. En de rest is aan jou.

🔥 Meer weten over jouw StartVonk?
Nu meteen regelen?
Neem contact met me op, via @nachtzon op insta, of stuur gezellig een mailtje.