Jouw site
laten stralen.

Hoe dan?

Nou zo!

Je bent goed in wat je doet, en je hebt wat te vertellen. Het zit in je hoofd. Heel duidelijk zelfs. Maar zodra je het op wil schrijven, man man man! Je kúnt schrijven, en toch komt het niet zo strak en glanzend op papier. Nou ja, op je scherm.

Geen zorgen - je hoeft niet overal in uit te blinken. Blijf dus niet hangen in eindeloze pogingen om alles zelf te doen. Schakel gewoon een leuke tekstschrijver in die jouw verhaal vertelt. Zoals ik. In minder dan geen tijd staat jouw boodschap helder en fris op je website, alsof het altijd al zo geweest is. En dan heb jij weer tijd voor het werk waar je echt voor geboren bent.

Pak je startvonk

De Startvonk-sessie bestaat uit 3 delen van elk ongeveer 1 uur. De eerste twee delen doen we samen, het derde deel tover ik uit mijn hoed.

1 Naar buiten!

We starten met een wandeling. Een ontmoeting waarbij we op jou focussen. We gaan naar buiten, zodat het gaat stromen. Wij in beweging, je gedachten in beweging. Ik vraag, jij vertelt. Het hoeft nog nergens toe te leiden, maar het gáát echt ergens over. Schrijven komt later.

2 Naar binnen

Met alles wat zonet in beweging is gebracht gaan we samen zitten. We zetten op papier wat we allemaal gehoord hebben. Dit kan van alles zijn, en hoeft totaal niet gericht te zijn op een product of resultaat. Het gaat erom, dat we jouw vonk te pakken hebben. We verzamelen zoveel mogelijk van jouw passie, jouw beweegredenen die passen bij jou werk. Nadat we de associaties en ingevingen lukraak op papier hebben geknald, nemen we afscheid.

3 Laten bezinken

Dit laatste stukje doe ik na afloop van onze meeting. Ik verwerk de losse kreten en gedachten die uit de wandeling en het samen zitten naar voren zijn gekomen. Hierbij denk ik vooruit: welke zaken zijn echt waardevol en relevant voor jou om in je website te benoemen? Wat mag jouw klant écht niet missen over jou? Ik stuur je deze verzameling in de week na onze wandeling toe.

En dan is het jouw beurt!

Jij mag nu je eigen website maken. Haar inrichten precies zoals het past bij jou. Jouw startvonk heb je. En de rest is aan jou.